tuin

genieten

Een tuin kan vele doelen hebben, daar zijn wij ons terdege van bewust. Maar op de eerste plaatst staat altijd dat een tuin draait altijd om genieten!

Tuinontwerp

Laten we maar direct duidelijkheid scheppen, een tuinontwerp kost geld. Indien u uw tuin wilt renoveren of een nieuwe tuin wilt aanleggen op basis van een ontwerp dan kunnen wij dit natuurlijk voor u regelen.

Wij zorgen voor een tuinarchitect, uiteraard zullen wij u voor het ontwerp op de hoogte brengen van de kosten, middels een offerte.

De voordelen van een tuinontwerp zijn:

  • Van tevoren weten hoe uw tuin er komt te zien
  • Alle kosten duidelijk op een rij
  • Geen misverstanden!

Voor kleinere projecten is het natuurlijk ook mogelijk dat we middels een schets werken. Deze schets zullen wij zelf maken voor u en er zijn geen kosten aan verbonden!

Voor welke variant u ook kiest, ons uitgangspunt is altijd wie u bent en hoe u woont. Wij zorgen in onze ontwerpen voor harmonie. Harmonie tussen binnen, buiten, de omgeving en uw wensen!

Bedrijfstuin

Ieder bedrijf heeft wel een stukje grond of een entree waar een mooie tuin van is te maken! Dat is wat wij graag voor u doen. Ontwerp, aanleg en onderhoud, alles kunnen wij voor u regelen.

Een klein stukje natuur, waar uw werknemers, uw klanten en uw leveranciers verrast van zullen staan. Natuurlijk houden wij daarbij rekening met uw budget, financieel gezien is een bedrijfstuin tenslotte niets anders dan een kostenpost, dat beseffen wij ons terdege.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten, neem dan contact op en maak een afspraak. Wij zullen langs komen om u te informeren en u een geheel vrijblijvende offerte te doen.

Services

Wat wij doen

beplanting

Zoals gezegd wij houden van tuinen. Daar komt nog bij dat we ook van planten, struiken en bomen houden. Voor het maken van een beplantingsplan bent u bij ons aan het juiste adres.

erfscheiding

Ook wel schutting genoemd, kunnen wij leveren en plaatsen. Onze erfscheidingen hebben een hoge kwaliteit en worden door ons professioneel en windbestendig geplaatst. Hout, steen of groen, aan u de keus

PERGOLA

Om diepte in uw tuin te creëren is een pergola met een klimplant een goede optie. Door een pergola te plaatsen worden lijnen in uw tuin onderbroken of juist versterkt, waardoor een tuin groter of breder kan lijken.

terras

Een houten terras in uw tuin is goed alternatief voor stenen bestrating. Hout heeft een warmere uitstraling en zorgt daardoor voor huiselijkheid. Een leuk alternatief is een mix van bestrating en hout vlonder.

bestrating

U kunt bij ons terecht voor advies en/of voor aanleg. Of het nu gaat om een klein stukje straatwerk in u tuin of dat het nu gaat over de bestrating voor een heel plein, wij kunnen het voor u verzorgen.

tuinverlichting

Buitenverlichting wordt vaak over het hoofd gezien. Terwijl tuinverlichting een hele mooie aanvulling kan geven op uw tuin! Wij weten bijna zeker dat u meer van uw tuin zal gaan genieten met de juiste verlichting.

speeltoestel

Meer en meer worden er speeltoestellen in tuinen geplaatst. Een hele leuke ontwikkeling vinden wij! Wij bouwen graag een houten speeltoestel of een trampoline in uw tuin. Of een speel gazon.

onderhoud

Wij staan te popelen om het tuin onderhoud voor u te doen. Wij houden van tuinieren en alles wat er mee te maken heeft. Wij zorgen voor een duidelijke overeenkomst en u kunt jarenlang genieten van uw tuin!

Contact

Houdijk hoveniers
Haerdijk 4
8425 SR Langedijke
M  06-17916854
E info@houdijkhoveniers.nl

BTW nr: NL001969160B18